Salta a contingut Salta a navegació primer nivell Salta a navegació segón nivell

Agenda

Torna

Simposi d'Aprenentatge Servei i Servei Comunitari Ambiental

05/09/2019 Simpòsium

Aquest Simposi vol ser un punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances.

Fa un temps que l’Aprenentatge Servei forma part de les perspectives actives a la nostra escola. El curs que ve tots els centres de secundària comptaran amb el Servei Comunitari com a eina obligatòria, de forma que milers d’alumnes cada any estaran realitzant aquesta mena de projectes. Tanmateix, tot i que ja hi ha bones experiències i altres que potser caldria revisar -tant pel que fa a l’aprenentatge com pel que fa al servei-, no hem realitzat encara cap reflexió a fons sobre l’ApS aplicat al camp de l’educació ambiental.

Aquesta trobada amb tots els agents: centres educatius, ens locals i entitats, centrada en pensar en quines experiències s’estan fent i en quins criteris ens semblem importants per impulsar. Ja s’estan mapejant les experiències i aviat es disposarà d’una eina útil per valorar l’impacte en el nostre territori de l’Aprenentatge Servei ambiental.

Organitza Xarxa d’escoles per a la sostenibilitat de Catalunya
Horari de 9 a 14h
Lloc Cosmocaixa
Isaac Newton, 26
Barcelona
Més informació Programa del Simposi
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail