Agenda

Torna

Concurs de microrelats de la Red de Juderías de España per a escolars

S'hi pot participar fins al 5 de juliol Concurs

Un any més, des de la Red de Juderías de España es posa en marxa el programa educatiu Benjamín de Sefarad, amb el qual es vol estimular la curiositat dels més joves sobre l’herència jueva dels nostres pobles i ciutats.

En l’edició de l’any passat, hi van participar més de 250 escolars de tot Espanya i dos guanyadors acompanyats de les seves famílies van viatjar a Amsterdam per conèixer la casa d’Anne Frank, la personalitat de la qual va ser l’ànima del concurs.

Participants

Enguany els escolar hi podran participar a través d'un concurs que es desenvolupa en una pàgina web, www.redjuderias.org en què els participants han de respondre a un senzill joc de preguntes i respostes, pujar dues imatges –de qualsevol de les ciutats de la Xarxa i d’un element relacionat amb la cultura jueva– i redactar un microrelat.

El termini de participació és obert fins al proper 5 de juliol per als escolars de qualsevol col·legi d’Espanya, nascuts els anys 2005, 2006, 2007 i 2008.

Temàtica

El microrelat ha d’estar inspirat en la història jueva espanyola. La temàtica sefardita pot ser lliure i es pot inspirar en les visites de l’alumnat a les ciutats de la Xarxa de Calls d’Espanya.

Contingut i format

Els textos hauran de ser inèdits i estar escrits en castellà, català, euskera o gallec. L’extensió màxima serà de 350 paraules (sense comptar el títol).

Els originals de les obres es presentaran sense firmar i únicament en format digital i a través de l’aplicació i el joc de Petits Descobridors a la que s’hi pot accedir des d’aquest web: www.redjuderias.org

Per a participar en el concurs de microrelats s’han de respondre les 12 preguntes del joc tot i que no es tindrà en compte el nombre d’encerts o errors. Només cal participar-hi.

Organitza Red de Juderias de España
Més informació Web de l'Organització
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail