Agenda

Torna

Trobades amb pensadors contemporanis i estudiants de secundària - Curs 2018 2019

Els dia 5 de febrer i el dia 12 de febrer Trobada

El programa amb adolescents és una línia habitual de treball del CCCB per acostar els grans debats del moment als joves. Ciutadans que es troben en una edat de la vida adient per fer i fer-se preguntes, i en una etapa vital que és essencialment filosòfica: està farcida de dubtes, inseguretats i incerteses, però també d’energia i curiositat pel món.

  • El dia 5 de febrer tenim a Helena Maleno: defensora dels drets humans, periodista i investigadora especialitzada en migracions i tràfic de persones, especialment de dones i infants. Establerta a Tànger (el Marroc), el 2002 va fundar el col·lectiu Caminando Fronteras, que dona suport a les comunitats de migrants subsaharians durant el seu procés migratori i també denuncia les vulneracions de drets humans que es produeixen a la frontera sud espanyola.

Degut a la impossibilitat de viatjar per motius judicials, el diàleg amb Helena Maleno es farà a través de Skype. La fotoperiodista Anna Surinyach, que també ha treballat extensament la situació migratòria en el Mediterrani, acompanyarà i conduirà la sessió en directe.

  • El 12 de febrer tenim a Mara Dierssen, doctora en neurobiologia per la Universitat de Cantàbria i directora d’investigació al Centre de Regulació Genòmica de Barcelona. En aquesta trobada amb estudiants de secundària parlarà del cervell i els límits de la realitat, la part de nosaltres on té lloc tot el que sentim, pensem, recordem o somiem. Una activitat en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència.

 

Organitza Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Horari 12 h
Lloc Montalegre, 5 - 08001 Barcelona
Edifici Teatre (els grups inscrits han de venir a les 11.30h. L'activitat comença a les 12h i té una durada d'1h i 30 min).
Més informació Web del CCCB
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail