Agenda

Torna

33a edició de l'APAC-ELT Convention. Release your inspiration

31 de gener i 1 i 2 de febrer de 2019

Des dels seus inicis l'any 1986, l'APAC ha estat l'associació de professors d'anglès que treballa a Catalunya. Organitza una convenció anual per compartir experiències docents i tendències d'investigació, s'ofereixen cursos d'estiu per a la formació de l'ensenyament i el vostre anglès, es publica i un diari per i per a professors, s'organitza el Premi John McDowell, juntament amb el British Council, i es treballa junt amb els nostres socis i membres per compartir tots aquests elements amb la comunitat docent més àmplia.

Enguany, la 33a edició de l'APAC-ELT Convention tindrà lloc els dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer a la Universitat Pompeu Fabra-Campus Ciutadella, amb el lema "RELEASE YOUR INSPIRATION".

Inclou més de 40 sessions adreçades als diversos nivells educatius, i amb ponents com Jamie Keddie, Kieran Donaghy, Christopher Foreman, Robin Walker, Lola Garay, Gabby Maguire, Tim Warre, Graham Ward, Emma Reynolds, Tom Flaherty, Manel Trenchs, Mark Hancock, Dolors Masats, Mònica Castañer, Suzanne Davis, Maria Mont, Dirk Lagerwaard, Teresa Naves i Christian Negre.

Aquestes jornades s'adrecen a tota la comunitat de professors i professores d'anglès de Catalunya, tant a nivell d'infantil com a primària i secundària, així com també per a escoles d'idiomes i acadèmies i gaudeixen del reconeixement del Departament d'Ensenyament com a activitat de formació.

 

 

Organitza APAC - Associació de Professors d'Anglès de Catalunya
Horari Consulteu el programa
Lloc Universitat Pompeu Fabra- Campus Ciutadella
Més informació Web de l'APAC
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail