Agenda

Torna

Presentació de l'Escolab

18/09/2018 Presentació

La plataforma que posa en contacte centres de recerca i centres educatius presenta el seu programa a tot el professorat interessat el dia 18 de setembre.

Més de 10.000 places d'activitats científiques gratuïtes per a l'alumnat d'ESO, de batxillerat i de cicles formatius. Tallers experimentals o visites que permeten veure la gran diversitat de laboratoris que hi ha avui i entrar en contacte directe amb els equips multidisciplinaris que hi treballen i les línies de recerca que segueixen. L’alumnat podrà experimentar els nous descobriments i enriquir els continguts de l'aula connectant el currículum amb l'actualitat científica.

Per tal de conèixer tots els detalls del programa, així com les seves accions associades, s'ha organitzat un acte de presentació, obert a tothom, el dimarts 18 de setembre, a les 17 h a l'Auditori del Campus Poblenou de la UPF, al carrer de Roc Boronat, 138.

Al final de l'acte, el Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) convidarà als assistents que ho desitgin, a una visita amb demostracions dels tallers que ofereixen a EscoLab.

  • Reactable (Unitat de recerca Music Technology Group): demostració de l’instrument de música Electroacústica, dissenyat com a una nova tecnologia per fer música i interaccionar amb els sintetitzadors.
  • MoCA Lab – Motion Capture and Analysis Lab (Unitat de Recerca BCN MedTech): Aquest lab captura els moviments del cos i ens permet fer anàlisis biomecàniques dels moviments del cos.
  • Distributed Computing and Artificial Intelligence Lab: Desmotració amb algun dels nostres robots.
  • PyramidApp (Grup de recerca TIDE): Us presentarem una app que dóna suport als professors a les aules per dissenyar activitats col·laboratives. Porteu els vostres mòbils o tauletes i tots interactuarem amb PyramidApp.

Cal inscriure’s per assistir a l'acte: INSCRIPCIONS

Al final de l'acte, el Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) convidarà als assistents que ho desitgin, a una visita amb demostracions dels tallers que ofereixen a EscoLab.

Organitza Programa Barcelona Ciència de l'Institut de Cultura i del Programa de Cultura Científica de l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona
Horari 17 hores
Lloc Campus Poblenou de la UPF, al carrer de Roc Boronat, 138.
Més informació Full informatiu
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail