Agenda

Torna

XIV Jornades d’Educació Emocional

16/03/2018, 17/03/2018 Jornada

L’educació emocional és una innovació educativa que es proposa educar per a la vida i té com a punt de partida un conjunt de necessitats socials que no estan suficientment ateses a través de les àrees acadèmiques ordinàries, com per exemple la prevalença de violència, ansietat, estrès, depressió, comportaments de risc, etc.

L’educació emocional s’emmarca dins els moviments de renovació pedagògica, de llarga tradició a Catalunya, que es proposen educar per a la vida.

Manifestacions recents d’aquests moviments són Escola Nova 21 i Xarxes per al canvi. Considerem que hi ha arguments de pes perquè l’educació emocional estigui al centre del canvi educatiu i, per tant, creiem que hauria d’ocupar un espai de rellevància dins aquests moviments d’innovació pedagògica. Amb aquest objectiu s’organitzen aquestes Jornades.

La intenció és impulsar projectes que deixin clara la relació entre l’educació emocional i la innovació educativa, que l’educació emocional estigui present en els processos d’innovació pedagògica i que aquests la incorporin com un element essencial. Per fer patent aquesta relació, s’organitzen aquestes Jornades, en les quals col·laboren l’ICE de la UB, el GROP, Escola Nova 21 i Xarxes per al canvi, amb la intenció de fer contribucions significatives.

Organitza Universitat de Barcelona, Institut de Ciències de l'Educació i el Grup de Recerca en Orientació Psicopedagògica
Horari Consulteu l'horari del programa
Lloc Sala d’actes de La Salle Bonanova
Passeig de la Bonanova, 8, Barcelona
(bus: H4, parada Pg. Sant Gervasi – Pl. Bonanova)
Més informació Programa de la jornada
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail