Agenda

Torna

Presentació del Programa d'Activitats Escolars 2014-2015

30/06/2014 Presentació

Amb la presentació del Programa d'Activitats Escolars (PAE) es donen a conèixer les entitats que conformen el Consell de Coordinació Pedagògica i els recursos i activitats escolars que es posen a l'abast dels centres pel proper curs.

El 30 de juny al CosmoCaixa, de 10 a 14 h, tots els docents tindran l'oportunitat de conèixer de primera mà els programes educatius i les noves propostes pel curs 2014-2015, recollits en el Programa d'Activitats Escolars (PAE), i dialogar directament amb les persones responsables de les activitats educatives.

A part de la Mostra d'entitats, també hi haurà tallers, demostracions d'activitats, petits tastets d'algun espectacle, etc...

La conferència inaugural serà a càrrec de la Sra. Carme Riera. I també hi haurà la projecció del nou programa del Planetari Digital 3D del CosmoCaixa.

Per a més informació i per a inscriure-us a la Jornada heu d'emplenar aquest  FORMULARI. La inscripció també es pot fer trucant al telèfon 93 402 36 63 o enviant un correu electrònic a imebatencio@bcn.cat

Organitza Consell de Coordinació Pedagògica
Lloc CosmoCaixa
Carrer d'Isaac Newton, 26
08022 Barcelna
Més informació Web del Programa d'Activitats Escolars
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail