Noticies

Torna

Medalla d’Honor a la Xarxa Educativa 0-18 d’Horta-Guinardó

05/05/2017

El ple del Districte d'Horta-Guinardó ha acordat concedir per unanimitat la Medalla d'Honor de la Ciutat a la Xarxa Educativa 0-18 d’Horta-Guinardó. L'acte de lliurament tindrà lloc al novembre al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.

El Districte d'Horta-Guinardó ha acordat per unanimitat concedir una medalla d'Honor de la ciutat de Barcelona del 2017 a la La Xarxa Educativa 0-18 d’Horta Guinardó (la Xarxa 0-18 d’escola pública d’Horta-Guinardó i la Coordinadora 0-18 d'escoles públiques del districte) per la trajectòria i aportació que fa a l'associacionisme, la qualitat educativa i l'impuls de l'escola pública.

La Xarxa Educativa 0-18 d’Horta-Guinardó està formada pels centres públics del districte, el Servei Educatiu d'Horta -Guinardó i el districte. En total són 45 centres educatius: 14 escoles bressol municipals, 20 escoles, 9 instituts de secundària i 2 escoles d’educació

L’atorgament de la Medalla d’Honor a la Xarxa es va fer pública al Ple del Districte d'Horta-Guinardó que es va celebrar ahir, 4 de maig, i l'acte de lliurament de les medalles tindrà lloc al Saló de Cent el proper mes de novembre.

Vídeo del plenari 

 

 

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail