!més
info

Noticies

Torna

Els estands del Consorci d'Educació registren 5.316 visites durant el Saló de l'Ensenyament

28/03/2017

Del 22 al 26 de març el Consorci d'Educació ha estat present en l'edició del Saló de l'Ensenyament d'aquest 2017 amb tres estands que durant quatre dies i mig han rebut un total de 5.316 visites. L'estand de la FP ha registrat 3.800 visites, el d'Ensenyaments Artístics 857 i el de les Escoles Oficials d'Idiomes 659. Com a novetat, enguany un centenar de professors i uns 300 alumnes han participat en la seixantena d'activitats pràctiques que s'han realitzat a l'estand de la FP.

Durant els quatre dies i mig que ha durat el Saló de l'Ensenyament, des de dimecres fins diumenge, un total de 5.316 persones han visitat els estands del Consorci d'Educació.

Enguany, el Consorci ha comptat amb tres estands  que  han mostrat els ensenyaments de formació professional, artístics i de les escoles d’idiomes que ofereixen els centres educatius públics de la ciutat . L'estand de la FP ha registrat 3.800 visites, el d'ensenyaments artístics 857 i el de les escoles oficials d'idiomes 659.

Els dies de major públic han estat dissabte, matí i tarda, i diumenge, aprofitant l'absència de classe. També durant els dies que s'ha desenvolupat entre setmana, dimecres, dijous i divendres, l'afluència de públic ha estat alta, 881 el dia de la inauguració, 1.077 el dijous i 1.192 el divendres.

Una de les novetats d’aquest any ha estat la presència als estands del Consorci d’Educació dels centres de formació professional, que al llarg de cinc dies han ofert al voltant de 60 activitats diferents, representatives de totes les famílies professionals que s’imparteixen a la ciutat. Amb aquest objectiu es comptarà amb la participació de 300 estudiants i 100 professors i professores dels centres educatius.

 

La FP,  la gran protagonista

Les xifres a l'estand de la FP han estat molt per sobre de la mitjana dels altres dos, aplegant el 71,4% de les visites. Divendres al matí ha fet el rècord d'enguany amb un total de 632 persones i el cap de setmana ha aplegat unes 1.300.

A l'estand de la FP han col·laborat un centenar de professors i uns 300 alumnes que actualment cursen aquest tipus d’estudis en els diferents centres de Barcelona, per un total de seixanta activitats pràctiques de tipus mecànic, de serveis i un vaixell que han construït els estudiants de nàutica. També la Fundació BCN Formació Professional ha prestat el seu servei amb una aplicació (app) amb la guia de tots els centres de la ciutat.

 

Més dades

Pel que fa els altres dos estands, ensenyaments artístics i escoles d'idiomes (EOI), han tingut millor resposta durant el cap de setmana. Les EOI, que han registrat el 12,39% de les visites del Consorci d'Educació, han arribat a les 190 visites dissabte a la tarda, mentre que els ensenyaments artístics, amb un 16,12% de visites, han rebut un total de 200 persones diumenge al matí, el dia en que el Saló de l'Ensenyament ha tancat les portes.

 

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail