!més
info

Noticies

Torna

Una alumna de l'EHTB obté una medalla d'or al Campionat Spainskills de formació professional

07/03/2017

L’alumna Hong Ye, de l'Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, ha obtingut medalla d’or al Campionat Spainskills de formació professional que s'ha celebrat de l'1 al 4 de març de 2017 a Madrid. És un dels 13 estudiants de tot Catalunya guardonats en l'edició d'enguany d'aquest concurs estatal que premia les habilitats de l'alumnat de FP.

Hong Ye, alumna de l'Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, és una dels 13 estudiants catalans que han estat guardonats al Campionat Spainskills 2017 que s'ha celebrat de l'1 al 4 de març de 2017 a Madrid.

Hong Ye és estudiant de Forneria, pastisseria i confiteria d'aquest centre i ha obtingut medalla d'or per les habilitats (skills) que ha demostrat davant d'un jurat del cicle formatiu que està cursant.

 

La selecció Catskills obtè els millors resultats de la seva història

El Campionat Spainskills és un concurs estatal de formació professional que premia els alumnes d’FP que desenvolupen les seves habilitats o skills en un concurs davant d’un jurat.

L'alumna guardonada forma part de l’equip de la selecció catalana, que està integrada per 25 alumnes de tot Catalunya que van resultar guanyadors de l’edició Catskills 2016. En aquesta edició del Campionat Spainskills la selecció catalana ha participat en 23 dels 25 skills que s'organitzaven i ha aconseguit els millors resultats de la seva història. Ha estat la selecció més guardonada, amb un total de 12 medalles obtingudes (6 d'or, 4 de plata i 2 de bronze).

A més de l'Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, Hong He, han obtingut medalla alumnes d'11 centres educatius de Ripollet, Lleida, Les Franqueses del Vallès, Badia del Vallès, Banyoles, Malgrat de Mar, Olot, Calella, Granollers i Reus.

El campionat Spainskills ha permès als concursants desenvolupar un conjunt de proves relacionades amb les habilitats (skills) del cicle formatiu que estan cursant. Un jurat especialitzat va valorar i puntuar als participants, que van passar les proves en un temps determinat.

Els guanyadors de la medalla d'or i els seus tutors participaran el mes d'octubre al Worldskills Competition, a Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units).

Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail