Agenda

Torna

Tallers de l'Ara és Demà

Dies 8 i 30 de març Taller

En el marc del debat Ara és demà que té per objectiu fer una reflexió profunda, integradora i lúcida sobre l’educació del futur a Catalunya i per fer arribar el debat arreu del territori, el Consell Escolar de Catalunya i la Secretaria de Transparència i Govern Obert, del Departament d’Assumptes i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, han organitzat catorze tallers en diferents municipis.

Aquestes sessions presencials són fonamentals al territori i volen promoure el procés participatiu entre la comunitat educativa i obrir-lo també a tothom qui vulgui fer la seva aportació  i així donar veu a tots els punts de vista i sensibilitats.

L’objectiu del procés de participació és l’exploració i la reflexió en escenaris educatius futurs, no pas el consens. El debat aportarà propostes, consensuades o no, per enriquir la presa de decisions a nivell polític. Amb l’única limitació de no tractar els aspectes concrets referents al dia a dia, totes les propostes seran tingudes en compte. El Consell Escolar de Catalunya es compromet a explicar quines propostes s’hauran incorporat i quines no, i per quines raons. En els tallers, totes les opinions seran escoltades.

Es tracta d’una activitat amb inscripció prèvia, que  forma part de la dinàmica de participació ciutadana de persones i societat civil en la presa de decisions públiques pròpia del Govern Obert, una nova forma de governar que transforma les relacions entre els ciutadans i l’administració.

A la ciutat de Barcelona hi ha previst fer dos tallers, els dies 8 al i 30 de març. La informació i el formulari d’inscripció dels tallers territorials del procés participatiu, els trobareu en la mateixa pàgina web del Consell Escolar de Catalunya Consell Escolar de Catalunya.

 

 Data 2017

Edifici

Adreça

Telèfon

8 de març,
de 17 a 20 h
Centre Cívic Convent de Sant Agustí Carrer del Comerç, 36 932 565 000

30 de març     de 17 a 20 h

CESIRES Avinguda de les Drassanes, 10 938 823 100
Horari de 17 a 20 h
Més informació Per fer la inscripció
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail