Agenda

Torna

#MyEcoMob Datathon

Inscripcions del 22 de setembre al 12 de gener

Amb motiu de l'exposició Després de la fi del món , que presentem al CCCB entre el 25 d'octubre de 2017 i el 29 d'abril de 2018, organitzem #MyEcoMob Datathon: Nous patrons sostenibles de mobilitat urbana.

Una de les principals fonts de contaminació a la ciutat és la provocada pel transport en cotxe. Amb aquesta activitat pretenem conscienciar els joves sobre la necessitat de garantir una mobilitat eficient, sostenible i el més ecològica possible que garanteixi el respecte pel nostre entorn.

Els estudiants hauran de proposar dos plans, un per desplaçar-se des de casa seva fins a una de les universitats de l'àrea metropolitana de Barcelona i l'altre amb un recorregut per en algun punt de la ciutat de la manera més lúdica, enriquidora i sostenible possible.

Es valoraran, entre d'altres, els criteris següents: la qualitat del pla de mobilitat en termes d'ecologia i sostenibilitat, la rapidesa en el recorregut, l'ús de transport públic…

Data de la datathon: Dissabte 17 de febrer de 2018.

Lloc: Sala Aranyó del Campus Poblenou de la UPF.

Període d'inscripcions: Del 22 de setembre al 22 de desembre.

Presentació prèvia de la convocatòria dirigida a mestres i alumnes: 7 de novembre, a les 18 h al Mobile World Centre (Fontanella, 2).

Vols rebre la convocatòria de la presentació de #MyEcoMob? Fes clic aquí i deixa les teves dades al formulari

Fes clic aquí per a més informació sobre #MyEcoMob

 

Organitza Universitat Pompeu Fabra, CCCB, Consorci d'Educació de Barcelona i Fundació Collserola. Col·labora: Mobile Week Barcelona
Més informació web del projecte
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail