Agenda

Torna

II Congrés internacional d'orientació per la inclusió

17, 18 i 19 de novembre de 2017 Congrés

El Congrés Barcelona Inclusiva 2017 vol donar continuïtat al treball realitzat l’any 2014. Així mateix, els canvis i les transformacions socials dels darrers anys ens conviden a seguir reflexionant i construint propostes en els diferents entorns de vida: la ciutat, el poble, el barri i el carrer, on les persones poden adquirir el seu paper com a subjectes actius i independents per conformar una comunitat humana on tots hi caben i són necessaris.

En aquests moments es vol recollir la transversalitat de la vida per donar resposta a la complexitat de la nostra societat i potenciar accions inclusives en l’àmbit educatiu, cultural, social, laboral i urbanístic. Convidem a una reflexió col·lectiva que no depengui d’una sola mirada sinó d’una visió global i integrada.

A partir del coneixement de diferents experiències, propostes i projectes reeixits, aquest congrés vol constituir-se en una comunitat d'aprenentatge, de debat i reflexió que ens ajudi a identificar, des de diferents àmbits, les barreres per a la inclusió i permeti vertebrar iniciatives que contribueixin a la seva superació.

Organitza Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació i l'Associació Catalana d'Orientació
Horari Vegeu els horaris en el programa adjunt
Lloc Auditori Axa
Avinguda Diagonal, 547, 08029 Barcelona
Més informació Consulta el programa del congrés
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail