!més
info

Agenda

Torna

Simposi contra el Bullying

27/04/2017, 28/04/2017

El Col·lectiu Fu i la Fundació FC Barcelona convoquen totes les escoles de Catalunya a participar en la INTERVENCIÓ CONTRA EL BULLYING que se elebrarà els propers dies 27 i 28 d’abril a l’Auditori 1899 del FC Barcelona.

23 artistes, periodistes, escriptors i escriptores de reconegut prestigi; més de 30 persones afectades directament pel bullying; 21 professionals del sector que oferiran recursos i solucions; i mediadors i mediadores menors d’edat de tot Catalunya, s’han avingut a col·laborar amb nosaltres de manera voluntària per alçar la veu contra el bullying amb contundència. Amb l’objectiu d’aconseguir que les escoles puguin sentir-se orgulloses d’actuar i prenguin un rol actiu com a ‘Escola contra el bullying’; però també que s’adhereixin al Manifest Alan amb què conclourà aquest simposi com a agents de canvi i compromís, que el gruix de la societat també podrà signar.

Aquest simpòsium es desplegarà al llarg de dues jornades. Els matins donaran veu a víctimes i testimonis afectats, però també coneixerem de primera mà la fortalesa, l’esperança i l’empenta que han trobat per sortir-se’n. Les tardes es dedicaran a conèixer recursos existents dins i fora de l’aula a fi de generar un diàleg sobre les eines i mancances a l’hora d’afrontar el bullying, adreçant-nos a educadors, educadores, famílies, estudiants universitaris i professionals de sector.

Amb la vocació que sigui accessible a tothom, tingui el màxim abast possible i es pugui seguir en directe a totes les escoles d’arreu, que es podran manifestar de manera oberta #contraelbullying, les jornades seran retransmeses per streaming en canal obert, i en acabar estaran disponibles online.

Durant tots dos dies, finalment, una mesa de treball formada per entitats ciutadanes farà una diagnosi de la situació, i es generarà el Manifest Alan per elevar-lo a les autoritats corresponents amb les adhesions d’estudiants, escoles i societat en general.

El col·lectiu Fu i la Fundació FCBarcelona impulsen aquest Simposi pel seu compromís per la lluita i la prevenció contra la violència infantil i juvenil.

Mestres, famílies i totes les persones que hi estiguin interessades podran assistir presnecialment a les tardes a l'Auditori 1899 del Camp Nou (Arístides Maillol, s/n Barcelona) prèvia confirmació d'assistència fins a exaurir les localitats.

Confirmar l'assistència amb el nom, congnom i nom del centre

TARDA DEL DIA 27

TARDA DEL DIA 28

TARDA DEL DIA 27 i 28

 

El simposi es podrà seguir en streaming des del web de la fundació del FC Barcelona

Organitza Col·lectiu Fu i la Fundació FC Barcelona
Lloc Auditori 1899 del FC Barcelona
Més informació web de la Fundació FCB
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail