Agenda

Torna

Saló de l'Ensenyament 2017

Del 22/03/2017 al 26/03/2017 Exposició

El Consorci d'Educació de Barcelona (CEB) serà present un any més en el Saló de l'Ensenyament que tindrà lloc del 22 al 26 de març a la Fira de Barcelona a Montjuïc.

El Saló de l'Ensenyament presenta una completa i actualitzada oferta d'estudis de batxillerat, universitaris, altres estudis superiors, complementaris, de formació professional i idiomes, així com de serveis a l'educació.

Enguany, els estands del Consorci mostraran els ensenyaments de formació professional, artístics i de les escoles d’idiomes que ofereixen els centres educatius públics de la ciutat.

Una de les novetats d’aquest any és la presència als estands del Consorci d’Educació  dels centres de formació professional, que al llarg de cinc dies oferiran al voltant de 60 activitats diferents representatives de totes les famílies professionals que s’imparteixen a la ciutat. Amb aquest objectiu es comptarà amb la participació de 300 estudiants i 100 professors i professores dels centres educatius.

Venda d'entrades

Cal que els centres comprin les entrades amb antelació. Han d'escollir un dia per fer la visita i un torn d'entre els següents:

  • De 9 a 12.30 hores
  • De 12.30 a 19 hores

Les entrades per a grups s’adquireixen exclusivament en línia, no a les taquilles del recinte. Per a més informació, consulteu el web del Saló.

Entrades per als professors

Quan sol·licicteu l'entrada, heu de desar-la o imprimir-la en el mateix moment que la veieu en pantalla per no perdre la informació.

Cal portar l'entrada impresa en la vostra visita al Saló.

Organitza Fira de Barcelona
Horari De dimecres a divendres: de 9 a 19 hores, dissabte: de 10 a 20 hores, i diumenge: de 9.30 a 14.30 hores
Lloc Recinte firal de Montjuïc (Fira de Barcelona)
Av. Reina Maria Cristina, s/n
Palau 2, nivell 0
Més informació Web del Saló de l'Ensenyament
Facebook Twitter Google Linkedin Pinterest Mail